Otthon, Iroda

Minőség, íz és aroma egyetlen egy kis helyre bezárva.

 

A kávékapszulák és kávépodok gyorsan és kényelmesen biztosítják azt a minőségi feketét, amivel eddig leginkább csak a nevesebb kávéházakban találkozhattunk. A tökéletes kávéélmény megteremtése túlmutat azon, hogy prémium kategóriás kávét veszünk, hiszen itt az őrlemény és a gépek minősége is egyaránt számít.

 

Természetesen vannak egyszerűbb megoldások is arra, hogy a kávébabból egy fekete ital legyen, de az Universalcaffe a kávézásra inkább egy fajta művészetként tekint. Ezt az élményt és művészetet pedig minden egyes otthonba és irodába is szeretnénk eljuttatni.

 

Az általunk forgalmazott kávékapszulák és kávépodok (párnák) épp ezért a legkiválóbb ültetvényekről származó babszemekből készült őrleményt rejtenek. A technika ezen újításának köszönhetően pedig a hagyományos ízvilág és aromák mellett olyan irányokban is elmehetünk, melyek új utakat nyitnak előttünk meg.

 

Egy kis kapszulától a csészéig.

A tökéletesség itt a precíz előkészítési és feldolgozási folyamatokat jelenti, hiszen egy-egy kapszulába és párnába már kizárólag olyan őrlemény kerülhet, mely a kávézást ténylegesen élménnyé teszi. Azonban a prémium minőségű őrlemények mellett jelen esetben is fontos a megfelelő kávégép megléte, mely egy gombnyomásra produkálja már a tökéletes feketét.

 

Milyen kapszulákat, párnákat és gépeket forgalmazunk?

Cégünk elsősorban az arabica őrleményből és robuszta keverékből készült Universal és Unitalia podokat és kapszulákat forgalmazza, a hozzájuk való kávégépekkel együtt.

 

Széles termékkínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a hagyományos aromával rendelkező kapszulák és podok, valamint az újító íz világgal bíró keverékek is. A koffeinmentes kínálatunk pedig még az esti órákban is hozza a tökéletes kávéélményt.

 

miscela.jpg caffe_espresso.jpg cialda.jpg miscela_capsula.jpg

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Név
E-mail cím
Tárgy
Üzenet
Adatkezelési nyilatkozat