Szolgáltatások

Az Universalcaffe-t Raffaele Camiscia alapította 1963-ban. A családi vállakozásnak induló cég mára már nemzetközivé nőtte ki magát, ahol a családi értékek még mindig fontosak. Az Universal cég jelenleg több országból szerzi be az alapanyagokat, és a világ több országába exportálja kiváló minőségű termékeit. A cég ISO lés FAIR TRADE minősítéssel egyaránt rendelkezik, így vevőink és fogyasztóink is biztosak lehet abban, hogy a mi kávéink értéket rejtenek.

 

Cégünk elsősorban a Royal, az Universal és az Unitalia kávékeverékek forgalmazását látja el. Beszállítói vagyunk több vendéglátó és kereskedelmi egységnek, feketéink számos üzlet polcán vagy kávéház kínálatában megtalálhatóak.

 

A prémium kávék forgalmazása mellett azonban a minőségi kávézáshoz nagymértékben hozzájáruló termékekkel is foglalkozunk. Széles kínálatot biztosítunk bár termékekből, irodai termékekből, valamint az otthoni felhasználásra szánt eszközökből. Kávégépeink többségével szinte bármilyen szemes kávéból vagy őrleményből pillanatok alatt finom kávé készíthető. A kiegészítőinkkel pedig csak tovább fokozható a kávézás élménye. A kávépodjaink és gépeink pedig minden irodába vagy otthonba kávéházi hangulatot varázsolnak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Név
E-mail cím
Tárgy
Üzenet
Adatkezelési nyilatkozat