3

Az Universalcaffe már több mint fél évszázada biztosítja, hogy nap, mint nap a legjobb minőségű fekete kerüljön a csészékbe. Ezt többek közt a gondosan válogatott import alapanyagokkal, modernizált telephelyünkkel és képzett szakembereinkkel igyekszünk biztosítani. Az ISO minősítéssel is rendelkező cég, 2001-ben modernizált telephelye minden igényt kielégít a jelen tökéletes működéséhez. A kávékészítés művészetét pedig az Universalcaffe munkatársai a cég saját tréning központjában sajátítják el, ahol a hagyományos kávékészítés mellett az újító technikákkal is megismerkedhetnek.

Mindezek összessége, valamint a cég FAIR TRADE üzletpolitikája garantálja, hogy kávéink a világ számos pontján indítják el milliók napját. A magas és folyamatos minőség megtartása elengedhetetlen érték a cég  számára, a pörkölt kávék állandó ellenőrzése fontos a minden napokban.

Kiknek ajánljuk a kávéinkat?

Kávéink minden emberhez szólnak. Termékeink egyaránt megtalálhatóak a kávéházak és az éttermek kínálatai közt, valamint a boltok polcain is, többféle kiszerelésben.

A forgalmazásunkban megtalálható kávék:

A prémium minőség elkötelezett híveként kínálatunk elsősorban az arabika kávékra épül, de természetesen a robuszta keverékek is elérhetőek.

Kávé, amit a csomagolás rejt:

In grani: szemes kávé
Macinato: őrölt kávé
Moka: darált kávé (kotyogóhoz darálva)

Kávé kínálatunkból:

Royal
Universal
Unitalia